La celebració de Santa Cecília, patrona dels músics, fa deu anys i aplegarà 550 alumnes

Última revisió 21-11-2023 14:07
21/11/2023

La Regidoria d'Educació enllesteix els preparatius de l'acte de celebració de Santa Cecília, patrona dels músics, que enguany tindrà lloc divendres a partir de les nou del matí. Hi participaran més de 550 nens i nenes de totes les escoles de Primària del poble i es farà a diversos escenaris del poble com les Peixateries Velles, els Jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala i el Parc de Can Campassol. 

La Regidoria d'Educació fa deu anys que organitza conjuntament amb totes les escoles de Primària de Malgrat de Mar la celebració de Santa Cecília, patrona dels músics, que es commemora el 22 de novembre Dia Internacional de la Música. 

Els alumnes de 1r, 3r i 5è de les escoles Mare de Déu de Montserrat, Marià Cubí i Soler, Vedruna, Fonlladosa i Sant Pere Chanel-Maristes participaran un any més en la celebració de Santa Cecília, que es farà aquest divendres. La mainada recorrerà les Peixateries Velles, els Jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala i el Parc de Can Campassol que tornaran a ser els escenaris d'aquesta celebració, que enguany també té com a fil conductor els viatges. 

Aquesta iniciativa de la Regidoria d'Educació, que compta amb la col·laboració de l'Aula de Música Contrapunt i dels mestres de música de les escoles de Malgrat, té com a objectiu donar a conèixer el so i la tècnica dels instruments a través d'altres nens i nenes d'edats similars, així com donar a conèixer el cant coral als alumnes. També vol fomentar els valors de l'esforç i el treball en equip entre l'alumnat, així com impulsar les activitats conjuntes entre les escoles del poble.

Imatge d'arxiu de la celebració de Santa Cecília
Imatge d'arxiu de la celebració de Santa Cecília l'any passat. Foto: AjMalgrat.