Joan Mercader s'acomiada en el ple extraordinari

Última revisió 30-11-2021 14:43
30/11/2021

Joan Mercader va deixar el càrrec d'alcalde divendres al vespre en el transcurs del ple extraordinari i urgent per prendre coneixement de la renúncia de l'acta de regidor i per tant de l'alcaldia. Va tenir paraules d'agraïment per a tothom i va destacar que s'emporta "l'estima i l'escalf dels malgratencs i malgratenques". 

En el ple extraordinari de divendres al vespre, Joan Mercader va explicar que el seu compromís amb Malgrat era fins al 2023, però que “en els últims dies circumstàncies personals i familiars han fet que la política passi a un segon terme”. “És la millor decisió que puc prendre a dia d'avui, a nivell personal i familiar. La nova etapa la inicio amb tranquil·litat perquè penso que és la millor opció", va afegir visiblement emocionat.

Joan Mercader va tenir paraules d’agraïment per a la seva família, els seus companys de govern -els d’ara, els de l’anterior govern i amb els que va començar al 2011-, als regidors de l’oposició, al seu partit, als treballadors municipals i als malgratencs. “Per últim vull donar les gràcies a tots els malgratencs i malgrantenques, als que m'han votat i als que no. I també als que no voten. Sempre ha estat un orgull representar aquest poble. Gràcies per l'estima i l'escalf", va dir. 

Tots els portaveus municipals van tenir paraules d’agraïment per al ja exalcalde i li van desitjar encerts per a la nova etapa que ara comença.

 

Notícies relacionades

Ple extraordinari i urgent per prendre coneixement de la renúncia a l'alcaldia de Joan Mercader

Joan Mercader renuncia a l'alcaldia per motius personals i familiars