Finalitzades les obres de reforma dels vestuaris del pavelló i la piscina de l'avinguda Tarragona

Última revisió 31-01-2024 14:52
31/01/2024

Les obres de remodelació dels vestuaris del Pavelló Municipal d'Esports i de la piscina municipal de l'avinguda Tarragona estan acabades. Els antics vestidors van ser construïts fa trenta-vuit anys i estaven en molt mal estat. La reforma, que es va iniciar a principi del mes de juliol, ha costat 454.359,96 euros.

L'alcaldessa, Sònia Viñolas, acompanyada del regidor d'Equipaments Municipals, Agustín Marín, ha visitat aquest matí els nous vestuaris del Pavelló Municipal d'Esports i de la piscina. Les obres ja han acabat i ara es portaran a terme tasques de neteja perquè els nous vestuaris puguin entrar en funcionament. 

S'han enderrocat els antics vestuaris i serveis i s'ha construït una zona nova per facilitar la distribució dels espais i facilitar l'accés als usuaris del Pavelló Municipal d'Esports i de la piscina municipal.

El projecte ha inclòs uns lavabos nous per als usuaris de la piscina, una zona de farmaciola, quatre vestidors per als usuaris del pavelló, dos espais per a àrbitres, un vestidor grupal per a la piscina i un espai destinat a tasques d'administració. L'espai de magatzem i la sala instal·lacions també s'han renovat i s'han instal·lat plaques solars i s'han renovat els sistemes d'aigua, electricitat, ventilació i enllumenat. A més, s'han suprimit barreres arquitectòniques, la sostenibilitat ambiental i l'econòmica i la utilització de materials reciclats, entre d'altres.