Es pinten catifes vermelles en diferents rotondes del municipi per protegir la circulació de ciclistes

Última revisió 27-10-2021 13:50
27/10/2021

La Policia Local continua treballant en la millora de la xarxa ciclable del municipi. Des de fa uns dies, s'ha posat fil a l'agulla a la creació dels primers carrils bici dins de les rotondes. S'han redissenyat algunes de les rotondes per canalitzar el trànsit de vehicles per la part externa. A quatre rotondes ja s'ha pintat una catifa vermella a la part exterior de la rotonda per protegir la circulació dels ciclistes. 

El sotsinspector de la Policia Local i responsable del departament de Mobilitat, José Manuel Martínez, ha explicat que les rotondes del carrer de Girona -davant del complex esportiu Mes Malgrat- i la que enllaça amb l'antiga carretera de Malgrat a Blanes-, la del carrer de Joan Coromines i la del Camí del Pla -davant de la Cooperativa Agrícola Progrés-Garbí ja tenen marcat el carril bici i només falta el pintat per senyalitzar el sentit de circulació. També hi ha previst crear aquesta catifa vermella a la rotonda de l'avinguda dels Països Catalans, en el monument a la Sardana. 

Paral·lelament a aquesta actuació, també s'han enllestit els treballs de la segona fase del projecte de millora del carril bici de les avingudes Costa Brava i Països Catalans. A més, en l'avinguda de Colom s'ha senyalitzat amb forma de U la connexió amb el Camí del Mig.