Els carrers Emili i Sant Antoni Abat també tindran plataforma única com Maó i Caporal Fradera

Última revisió 17-05-2022 12:50
17/05/2022

L'Ajuntament té previst portar a terme la millora dels carrers Emili i Sant Antoni Abat. El govern municipal va aprovar en Junta de Govern Local el passat 5 de maig la memòria valorada del projecte i en el ple de dijous passat, una modificació pressupostària que permetrà cobrir la despesa. Es calcula que les obres, un cop adjudicades, s'allargaran uns tres mesos i suposaran un cost d'uns 218.300 euros. 

Els carrers Emili i Sant Antoni Abat seran remodelats seguint els paràmetres dels projectes que ara s'executen als carrers de Maó i Caporal Fradera. D'aquesta manra, s'eliminaran les voreres, suprimint així barreres arquitectòniques, i es crearà una plataforma única que permeti una circulació segura i integrada en les zones de vianants de l'entorn. Els dos vials es troben en molt mal estat amb voreres estretes i desnivellades i la calçada feta malbé. La proposta de millora preveu actuar sobre els 610 metres quadrats del carrer Emili, i 575 metres quadrats del Sant Antoni Abat.

La voluntat és acabar de configurar un itinerari practicable que afavoreixi la convivència ciutadana al carrer i fomenti la sostenibilitat ambiental, el qua ja s'ha iniciat amb les obres dels carrers Maó i Caporal Fradera. 

Es preveu que les obres costin uns 218.300 euros i s’executin en uns tres mesos, aproximadament, un cop estiguin adjudicades.

Carrer Emili
Imatge del carrer Emili aquest matí. Foto: AjMalgrat.