Els alumnes de tots els centres de Primària fan un Arbre per la Pau ple de desitjos contra la violència

Última revisió 30-01-2024 14:47
30/01/2024

Alumnes de tots els cursos de Primària de tots els centres educatius de Malgrat de Mar han participat en la creació de l'Arbre per la Pau, coincidint avui amb la commemoració del Dia Escolar de la No-Violència i la Pau. Un arbre simbòlic fet de desitjos per viure d'una manera no-violenta i pacífica dins la igualtat, la justícia social, la cooperació, la solidaritat i el respecte. 

L'Arbre per la Pau, fet de missatges dels infants de Malgrat, es pot veure avui a sobre dels dos xiprers que presideixen la porta de l'Església de Sant Nicolau. 

Aquesta acció és una iniciativa de la regidora d'Educació i de Solidaritat i Cooperació, Mireia Hernández, amb la col·laboració de la regidora d'ERC, Patrícia Bernadàs. La proposta "Construir l'Arbre per la Pau" es va fer arribar a tots les escoles del municipi amb la voluntat que hi participessin tots els alumnes des de 1r fins a 6è de Primària.

L'objectiu ha estat que els infants escriguessin un desig pensant en les nenes i nens que pateixen situació de vulnerabilitat. 

Imatge d'aquest matí
Imatge d'aquest matí de l'activitat "Construir l'Arbre per la Pau". Foto: AjMalgrat.