El treball de camp a Malgrat nord començarà la setmana vinent

Última revisió 12-12-2019 23:12
24/03/2017

El govern municipal, format per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, anuncia que el treball de camp al barri de Malgrat Nord del projecte de regeneració urbana començarà la setmana vinent. Tècnics del projecte visitaran el barri per conèixer "in situ" la situació actual així com les mancances i deficiències de diferents aspectes del barri com l'espai públic, els equipaments, els habitatges, els establiments i les activitats econòmiques, les comunitats de veïns, el moviment associatiu, els serveis municipals

La portaveu del govern municipal, i regidora d'Habitatge, Neus Serra (PDeCAT), ha explicat que els tècnics que treballen en aquesta diagnosi aniran identificats com a tals. Neus Serra ha tornat a demanar la col·laboració dels veïns i veïnes de Malgrat Nord i ha remarcat que l'objectiu d'aquest treball de camp és recopilar el màxim d'informació del barri i també copsar l'opinió i les necessitats del veïnat. Per això, ha demanat l'ajuda i la complicitat dels veïns i veïnes.

L'Ajuntament va anunciar el passat mes de setembre que es portava a terme aquest projecte de regeneració urbana al barri de Malgrat nord amb l'objectiu de dinamitzar i millorar el veïnat. La Diputació de Barcelona va concedir al consistori malgratenc un ajut de 18.150 euros al consistori per portar a terme una diagnosi del barri, que determinarà les actuacions que es portaran a terme. L'objectiu és analitzar la realitat social, econòmica i urbanística de Malgrat nord i establir les actuacions i estratègies que s'han desenvolupar en els propers anys.