El professorat de l'Escola d'Adults, preocupat per l'ajornament sense data de proves acadèmiques

Última revisió 04-05-2020 14:02
04/05/2020

El professorat de l’Escola Municipal d’Adults Cases dels Mestres de Malgrat comparteixen la preocupació pel calendari de les proves que va quedar ajornat a causa de l'estat d'alarmai que encara no té data. En aquest sentit, están pendents reprogramar: les proves lliures de Graduat en Educació Secundària Obligatòria i les proves d'accés a cicles formatius de Grau Mitjà i Superior. 

 

Professorat de l’Escola Municipal d’Adults Cases dels Mestres participa des de mitjans del mes de març, quan es va decretat l’estat d’alarma i el confinament, en reunions d’equip amb altres docents d’escoles de persones adultes, de diverses poblacions de Catalunya, per posar en comú les diferents situacions en què es troben.

L’objectiu és també fer visible l’ensenyament de les persones adultes. En relació a aquestes trobades, han publicat un article, -que es pot llegir en el document adjunt a la notícia- en el qual expliquen , que com a part de l’equip Educació de Persones Adultes (EPA) de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma. tot i el confinament mantenen el contacte per donar-se suport, i compartir experiències, feines, recursos, formacions i innovacions, entre altres. 

 

 

Escola Municipal d'Adults Cases dels Mestres
Escola Municipal d'Adults Cases dels Mestres