El Nomad Festival torna al Parc Francesc Macià el 8, 9 i 10 de juliol

Última revisió 05-07-2022 10:46
23/06/2022

El Nomad Festival torna aquest juliol a Malgrat de Mar. Aquest esdeveniment, organitzat per l'Àrea de Promoció del Municipi, inclou un market amb dissenyadors, artesans i productes de proximitat; actuacions musicals; una àmplia oferta gastronòmica, i espectacles i tallers per a la mainada. El Parc Francesc Macià acollirà el festival els dies 8, 9 i 10 de juliol. Cada nit hi hauran concerts: Abba Voices, un tribut al grup suec, i les actuacions de Suzanna i Ariana Zar. L'entrada al festival és gratuïta.

 

La 2a edició del Nomad Malgrat de Mar tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de juliol al Parc Francesc Macià  i obrirà les seves portes el divendres dia 8 i  el dissabte 9 a les 18h fins la 1 h  i el diumenge dia 10 de les 18 h fins les 00 h.  Enguany hi haurà tres concerts, així com espectacles familiars, animacions itinerants, conta contes, diversos tallers, xerrades i una zona de jocs oberta tots els dies per als més petits. Els visitants també trobaran foodtrucks de tot Catalunya a més d’altres espais gastronòmics i un espai market amb presència de més de 25 marques independents. L'esdeveniment ocuparà 2.500 metres quadrats del parc. L’entrada i totes les activitats seran gratuïtes tant per adults com nens i donarà accés il·limitat a totes les activitats programades.

Els concerts seran un dels plats forts del Nomad Malgrat de Mar amb la música en directe a la zona de l’amfiteatre a les 22:00 divendres i dissabte i a les 21:00 diumenge i animacions infantils i activitats itinerants durant els tres dies. La programació musical inclou propostes per a tots els gustos: un tribut a Abba, grups com Maria Jacobs i  Ariana Zar, entre d’altres propostes.

L’espai market oferiran 25 marques independents escollides amb criteris de producció sostenible, d'originalitat i de proximitat. Entre d’altres, es podran trobar productes de cosmètica natural, decoració, joieria d’autor, moda, complements, objectes vintage o articles per nadons.

 

El Petit Nomad

El Nomad tornarà a incloure l'espai infantil, que enguany estarà format per les Andròmines del Burro dels Jocs, jocs elaborats a partir de material reciclat, tallers de manualitats, contacontes i concursos, entre d'altres. A més, cada dia es podrà gaudir de diversos espectacles familiars a l’escenari principal amb grups com Fem les maletes, Festa Pirata o Coloraines Band, a més d’altres activitats.

La decoració de tot el recinte també s’ha fet pensant en cridar l’atenció de grans i petits, amb espais decorats a partir de materials reciclats i buscant contrastos.

Nomad Festival 2022
Nomad Festival 2022. Foto: AjMalgrat.