El Chilloutlet, la fira d'articles rebaixats d'estiu, torna el 26 d'agost i amb nova ubicació al Parc del Castell

Última revisió 24-08-2022 14:05
17/08/2022

L`Àrea de Promoció del Municipi, juntament amb l'Associació de Comerciants de Malgrat de Mar, ja té a punt una nova edició del Chilloutlet, la fira d'articles rebaixats d'estiu, per al 26 d'agost i que enguany estrena nova ubicació: el Parc del Castell. També tindrà format de 'market' amb  una ambientació diferent de les altres edicions. Hi haurà oferta gastronòmica, música en directe amb els malgratencs El Senyor Peix i espectacle per a la mainada. L'esdeveniment comptarà amb vint parades d'establiments locals i començarà a les 18 h i s'allargarà fins a les 23 h. 

El Chilloutlet torna aquest 2022 amb moltes novetats. La primera és que se celebrarà al Parc del Castell i no a Can Campassol com fins ara. La idea inicial de l'Àrea de Promoció del Municipi va ser sempre fer aquesta fira al Parc del Castell i s'ha pres la decisió de traslladar-la després que en els últims anys s'hagi consolidat en l'agenda malgratenca com a activitat de finals del mes d'agost.

Aquesta edició comptarà amb disset parades de comerços de Malgrat, que inclouran a més de l'oferta de roba, calçat i complements que és habitual, altres serveis. A més, hi haurà tres parades gastronòmiques locals. 

El Chilloutlet obrirà portes a les 18 h fins a les 23 h. A les 19 h hi actuarà un grup d'animació infantil i a les 20:30 h, el grup malgratenc El Senyor Peix.

L'ascensor inclinat restarà obert mentre duri l'esdeveniment per facilitar l'accés al parc. 

Chill Outlet 2022. Foto: AjMalgrat.
Chill Outlet 2022. Foto: AjMalgrat.