El Centre Cívic posarà en marxa un nou projecte de costura creativa al setembre

Última revisió 25-07-2023 12:47
25/07/2023

El Centre Cívic treballa en un nou projecte de costura creativa, que es posarà en marxa el pròxim mes de setembre. La proposta vol donar continuïtat a la tasca de deu anys que un grup de voluntàries ha portat a terme ensenyant a cosir a centenars de persones en un taller organitzat per Càritas al Centre Cívic. Per engegar el projecte, el Centre Cívic fa una crida a la ciutadania per si es vol cedir màquines de cosir que no facin servir. 

L'objectiu és que aquest nou taller de costura sigui un espai d'aprenentatge i producció sostenible, però també de suport i intercanvi d'experiències entre dones amb voluntat de crear una xarxa de cohesió i sororitat. 

Les persones interessades en aquesta activitat podran portar les seves peces de roba per cosir i en el taller podran trobar el material i suport necessaris. També hi haurà projectes de confecció comuns que tindran com a objectiu el reciclatge i la moda circular per reduir residus i contaminació i reaprofitar i reutilitzar productes i matèria primera. 

Per posar en marxa el taller, el Centre Cívic fa una crida a la col·laboració ciutadana per aconseguir màquines de cosir que no s'utilitzin. Les persones que vulguin cedir la seva màquina han de posar-se en contacte amb el Centre Cívic en el telèfon 93 761 98 13.