El Centre Cívic engega les activitats i tallers d'aquest 2022

Última revisió 28-01-2022 12:37
28/01/2022

Les activitats i tallers del Centre Cívic per aquest any s'han posat en marxa aquesta setmana. Hi ha hagut 258 inscripcions i encara queden places lliures per a les xerrades sobre mitologia i art, les visites guiades als espais verds de Malgrat i per al taller de botifarra i al curs de fotografia. 

Enguany, el Centre Cívic ha programat activitats i tallers per a tot el 2022, fins al 22 de desembre. Les inscripcions es renoven cada trimestre. Les activitats que ara estan en marxa es renovarà o es podrà fer inscripció si hi ha plaça en el segon trimestre del 21 al 25 de març, i en el tercer, del 19 al 23 de desetembre. 

El primer trimestre que ara s'ha posat en marxa és fins al 31 de març, el segon de l'1 d'abril al 22 de juny i el tercer, del 3 d'octubre al 22 de desembre.

El Centre Cívic ha programat tallers de ceràmica creativa i un taller de costura, cursos d'hipopressius i salut postural; de tonificació i mobilitat; de memòria i estimulació cognitiva; de kundalini ioga o el taller de teatre. En l'àmbit de llengua i literatura s'ofereixen cursos d'escriptura creativa i un taller d'acollida lingüística i cultural (TALC).

El Centre Cívic també ofereix cursos d'introducció a la guitarra flamenca; de guitarra flamenca i dos nivells de sevillanes. A més, d'un curs d'iniciació a la informàtica bàsica i un de fotografia. Enguany es fan xerrades sobre mitologia i art el 23 de febrer, 27 d'abril, 25 de maig i 22 de juny entre les 18:30 h i les 20 h.

També s'han preparat visites guiades als espais verds de Malgrat de Mar. La primera serà el dissabte 30 d'abril a les 10 h per conèixer els espais verds del poble El dissabte 18 de juny serà el torn per parlar dels 'Arbres, els nostres millors veïns'. Unes xerrades que aniran a càrrec de Carles Garcia, responsable del Servei Municipal d'Espais Verds.

El Centre Cívic també ofereix tallers de botifarra els dies 26 de febrer i 26 de març que aniran a càrrec dels membres de la SCR La Barretina Vermella.

El Centre Cívic també acull activitats relacionades amb el Voluntariat per la llengua i ofereix la seva sala d'assaig musical. La sala està disponible de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 15 a 20 h i els dissabtes de 9 a 14h amb un màxim de 6 h d'assaig setmanals.