Educació organitza xerrades sobre alimentació saludable al Montserrat, Cubí i Els Fesolets

Última revisió 12-02-2024 13:48
12/02/2024

La Regidoria d'Educació inicia un cicle de xerrades sobre alimentació als centres públics d'educació Infantil i Primària. Es faran tres xerrades fins a final de curs en els centres on el consistori gestiona el servei de menjador escolar. 

La primera xerrada parlarà d'Alimentació equilibrada i saludable a la infància i es farà aquest dimecres de 15:30 h a 16:15 a l'Escola Marià Cubí i de 16:30 h a 17:15 h a la Llar d'Infants Municipal Els Fesolets. 

El dilluns 19 de febrer la mateixa xerrada es farà a l'escola Mare de Déu de Montserrat de 16:30 h a 17:15 h. 

La Regidoria d'Educació ha avançat que es faran dues xerrades més fins a final de curs sobre l'alimentació. Les sessions van a càrrec de l'empresa Ecomenja, que és qui ofereix el servei de menjador escolar a les escoles Montserrat i Cubí i a la llar d'infants municipal. 

Aquesta primera sessió consistirà en una xerrada i un taller sobre menjar saludable i la importància d'una alimentació ecològica i de proximitat. Es proporcionarà informació sobre els grups d'aliments amb exemples del seu repartiment en menús diaris; així com de quantitats, varietat de productes, entre altres qüestions. 

Xerrades sobre alimentació
Xerrades sobre alimentació. Foto: Ecomenja.