Educació lliura divendres els 19ens Premis Treballs de Recerca de Batxillerat

Última revisió 28-06-2023 13:18
28/06/2023

La Regidoria d'Educació lliura aquest divendres els Premis de Treballs de Recerca, que enguany arriben a la 19a edició. Aquest certamen distingeix els millors treballs de recerca de segon de Batxillerat del curs 2022-2023. L'acte de lliurament de premis tindrà lloc a les 19 h a la Sala Joaquim Garriga de l'Arxiu Municipal.

Està previst que a l'acte de lliurament de premis assisteixin les direccions dels centres educatius, professorat, alumnat premiat i finalista i les seves famílies, així com l'alcaldessa, Sònia Viñolas, i regidors del consistori. 

En aquest edició, es lliuraran cinc premis: quatre de la categoria general i un premi local. 

Els Premis Treballs de Recerca van néixer fa 19 anys amb l'objectiu de premiar i donar visibilitat a la tasca dels alumnes de Batxillerat dels centres educatius de Malgrat de Mar, i alhora reconèixer l'esforç, la feina ben feta i l'excel·lència acadèmica.

A la categoria local, hi participen els treballs que fomenten l'estudi i el coneixement del poble. Aquesta iniciativa compta amb el suport de les AMPA de l'Institut Ramon Turró i Darder i de l'Escola Vedruna.

Imatge d'arxiu dels Premis Treballs de Recerca
Imatge de l'acte de l'any passat dels Premis Treballs de Recerca. Foto: AjMalgrat.