Dilluns 6 de setembre s'inicia la campanya d'asfaltat de carrers

Última revisió 06-09-2021 13:44
03/09/2021

Les obres d’asfaltat s’allargaran un mes aproximadament i afectaran una desena de vials. L’inici es farà al carrer Joan Maragall amb la confluència dels carrers Balmes i Verge de Montserrat

La Policia Local de Malgrat de Mar informa dels diferents carrers que s’asfaltaran durant aquesta campanya del 2021. Per ordre d’actuació prevista s’iniciaran els treballs al carrer Joan Maragall, entre Balmes i Verge de Monterrat; seguiran per Germanes Torrell; Joan Esquena i Torró; Zenòbia Camprubí; carrer del Segre; Canigó i el tram del carrer Besòs; el latereral de l’avinguda Costa Brava dins el sector del Polígon de Can Patalina; el carrer Sant Elm i tram del carrer Maó; l’Abat Oliva, amb trams dels carrers Caporal Fradera i Avinguda del Carme; el carrer Girona entre avinguda Mediterrània i la rotonda del Mes Malgrat, un tram del carrer Josep Maria Folch i Torres i el carrer Badalona.

A més, durant aquesta campanya d’asfaltat es faran treballs de millora en un tram de l’avinguda Francesc Sanllehí i Bosch.

L’actuació té per objectiu el manteniment preventiu del ferm viari dels trams més deteriorats de Malgrat de Mar. En els sectors on s’actua caldrà restituir la senyalització horitzontal existent.

Amb aquesta campanya s’asfaltaran 2.215,84 metres linials (ML), una superficie en metres quadrats (M2) de 17.496,35.

 

L’ inici previst és dilluns 6 de setembre amb una estada de 3 dies de treballs per a cada tram. Des de la Policia Local subratllen que les dates poden vairar ja sigui per causes meteorològiques –que facin aturar els treballs- o bé qualsevol altre aspecte tècnic.

El cost global de la campanya d’esfaltat 2021 és de 192.273,50 euros.

 

Foto: Policia Local de Malgrat de Mar
Foto: Policia Local de Malgrat de Mar