Convoquen de nou el Concurs d'Aparadors Florits per a aquest mes d'abril

Última revisió 05-04-2023 14:56
05/04/2023

La Regidoria de Promoció del Municipi ha tornat a convocar el Concurs d'Aparadors Florits per a aquest mes d'abril. La temàtica és la primavera i Sant Jordi i els comerços hauran de decorar els seus aparadors amb flor natural. L'establiment guanyador obtindrà 600 euros, el segon classificat, 300 i el tercer, 100. La ciutadania podrà votar i aconseguir també un premi per fer-ho.  

Promoció del Municipi reactiva aquest concurs amb voluntat de dinamitzar, promoure i posar en valor el comerç local. Les botigues han de guarnir els seus aparadors amb plantes i flors naturals, tot i que es permeten també posar-hi elements ornamentals artificials. 

La decoració haurà de ser visible al públic des del 13 d'abril fins al dia 23. La inscripció per participar-hi és oberta fins al 12 d'abril a través d'un correu electrònic a promocioeconomica@ajmalgrat.cat indicant nom de la botiga, adreça, persona de contacte, telèfon i correu electrònic. 

 

Primer premi de 600 euros

El primer premi està valorat en 600 euros, el segon en 300 i el tercer, en 100. La ciutadania podrà votar l'aparador que més li agradi i guanyar un premi per fer-ho. L'Associació de Comerciants de Malgrat sortejarà tres vals de 100 euros cadascun entre tots els vots emesos.

Les butlletes per votar es podran recollir a l'Oficina de Turisme de la Torre de la Vídua de Can Sala al carrer de Mar. El vot dels ciutadans comptarà un 40% i el 60% restant, el decidirà un jurat especialitzat. 

Els comerços i ciutadans guanyadors del concurs es donaran a conèixer el dia 21 d'abril a les 12 h.

 

 

Consulta a sota les bases per participar en el concurs.

Concurs d'Aparadors Florits
Imatge d'arxiu del Concurs d'Aparadors Florits d'un dels establiments guanyadors en altres edicions. Foto: AjMalgrat.

Documents adjunts