Concerts de Germà Negre, Quim Zaldo i The Say Tones avui per la revetlla de Sant Joan a la plaça Xesco Boix

Última revisió 23-06-2022 08:24
23/06/2022

La Festa dels Focs de Sant Joan i la Flama del Canigó d'avui, revetlla de Sant Joan, se celebrarà amb el seu format habitual. La tradicional celebració, organitzada pel GEM, començarà amb la rebuda de la flama, l'encesa del pebeter i el lliurament del foc del Canigó a altres municipis. La celebració inclourà la tradicional revetlla a la plaça de Xesco Boix amb sopar i concert amb Germà Negre, Quim Zaldo i The Say Tones. 

El GEM manté viva la tradició de la Flama del Canigó a Malgrat des de 1976. La porta fins al poble i la comparteix amb altres entitats i altres municipis veïns. Enguany, la Festa dels Focs de Sant Joan i la Flama del Canigó se celebrarà en el seu format tradicional amb la rebuda, la cercavila, la lectura del manifest, l'encesa de la foguera a la platja, el sopar popular i els concerts. 

Les entitats col·laboradores són Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau, Esport Ciclista Malgrat, Cobla de Diables Ratpenatsinfernals, Colla de Geganters de Malgrat i Club d'Atletisme Malgrat.

 

Programa de les activitats:

16 h Parc Francesc Macià: Rebuda de la flama i entrega als altres municipis 

19 h Cercavila de la flama a càrrec del Club d'Atletisme i el Club Ciclista, que sortirà de l'avinguda Costa Brava, i recorrerà Can Feliciano, Passada, Pujada del Castell, Riu Segre, Riu Besòs, Canigó, Lleida, Cervantes, Mediterrània, Sant Esteve, Bon Pastor, Fonlladosa, Carme fins a la Plaça de l’església.

19.30 h Lectura del manifest a càrrec de l'Agrupació Escolta i Guia Sant Nicolau a la plaça de l'Església.

20 h Cercavila de la Plaça de l’Església fins a la Xesco Boix amb la Colla de Geganters i la Colla de Diables Ratpenatsinfernals, des de la plaça de l'Església, passant per Mar, Sant Pere, Passatge de les Ànimes, pas soterrat del carrer de l'Abat Oliba fins a la plaça de Xesco Boix.

21 h Encesa de la foguera a la platja i espectacle de la Colla de Diables Ratpenatsinfernals. 

21:30h Sopar popular. (Els tiquets de 8 euros es poden adquirir al bar Bohemi i a la llibreria Can Montalt).

22 h Inici dels concerts amb l'actuació de Quim Zaldo, a les 23:30h Germà Negre i a la 1:30h The Say Tones.

Cartell de Sant Joan 2022
Cartell de Sant Joan 2022. Foto: GEM.