Comencen les obres de millora del carril bici de les avingudes Costa Brava i Països Catalans

Última revisió 24-09-2020 08:28
24/09/2020

Les obres de millora del carril bici de l'avinguda Costa Brava i de l'avinguda dels Països Catalans ja estan en marxa. L'objectiu és millorar la xarxa de la vorera per a bicicletes i l'adaptació amb l'itinerari de vianants. 

Les obres tenen un cost de 24.381,50 euros i les porta a terme l'empresa Miquel Molas Puigferrer. Alguns trams del carril bici en aquestes dues vies estan molt malmesos. A més, també cal homogeneïtzar aquests trams amb la resta de recorreguts del poble. 

Les obres afecten diferents trams del carril bici de l'avinguda Costa Brava: a la intersecció amb avinguda Montserrat, amb la rotonda del CAP i amb el Camí Fondo, així com a diversos punts del tot el recorregut en aquesta via. A més, també s'hi faran obres de millora a l'avinguda dels Països Catalans amb l'avinguda Barcelona i amb l'avinguda Costa Brava. 

Amb aquesta obra de millora es donarà continuïtat als trams inconnexos i alhora es millorarà l'estat dels diferents carrils bici. En una pròxima segona fase es pintaran i senyalitzaran els carrils bici.

La previsió és que les obres s'allarguin unes 3 setmanes, aproximadament. 

Una imatge d'uns dels trams ja arranjats del carril bici. Foto: AjMalgrat.
Una imatge d'uns dels trams ja arranjats del carril bici. Foto: AjMalgrat.