Comencen a instal·lar les càmeres de control de trànsit i de seguretat de la 2ª fase, que entraran en servei a la tardor

Última revisió 31-08-2020 10:36
04/08/2020

La Policia Local informa que s’ha iniciat la instal·lació de les càmeres de control de trànsit i de seguretat que faltaven als accessos al centre, les quals es preveu que entrin en funcionament a la tardor. Les càmeres, instal·lades als carrers Carme, Blanch, Ollers i Bellaire, faran una lectura de les matrícules i això permetrà una identificació del vehicle. Les càmeres substituiran les pilones mòbils que hi ha ara.

Aquestes càmeres que ara es col·loquen són la 2ª fase de les primeres -als carrers Mar, Mallorca i Ramon Turró- que van entrar en funcionament a l’octubre de l’any passat. L’objectiu és que tot aquest sector del poble esdevingui una gran illa de vianants. Això vol dir que en aquest sector restarà restringida la circulació de vehicles, i que les càmeres -equipades amb un lector de matrícules- detecten totes les entrades i sortides, que es comparen amb una base de dades on hi constaran els vehicles autoritzats. Aquest sistema informàtic detecta ràtambé tots els vehicles no autoritzats per accedir a aquesta zona de vianants i automàticament, generarà una denúncia.

Ara s’han començat a instal·lar les càmeres i falta tota la instal·lació del sistema informàtic que les fa funcionar. Paral·lelament, els veïns dels carrers inclosos en la zona de les càmeres de control de trànsit i de seguretat rebran informació detallada sobre el seu funcionament així com dels tràmits que s’han de portar a terme per tenir accés autoritzat en vehicle en aquest sector.

La previsió és que les càmeres dels carrers Carme, Blanch, Ollers i Bellaire entrin en funcionament a la tardor.

Una imatge de la càmera del carrer del Carme aquest matí. Foto: AjMalgrat.
Una imatge de la càmera del carrer del Carme aquest matí. Foto: AjMalgrat.