Col·laboració amb el Teatre Clavé perquè enguany 1.633 alumnes malgratencs puguin veure espectacles

Última revisió 11-10-2023 14:45
11/10/2023

Un total de 1.633 alumnes de les escoles Marià Cubí i Soler, Mare de Déu de Montserrat, Maristes Sant Pere Chanel, Vedruna, Fonlladosa i l'Institut Ramon Turró i Darder participaran aquest curs 2023-2024 en el programa 'L'art de ser espectador' del Teatre Clavé de Tordera. Es tracta d'una proposta de qualitat que inclou diferents disciplines i gèneres, a la qual l'alumnat assisteix en horari lectiu amb la voluntat de despertar l'interès per les arts escèniques i la música. L'Ajuntament subvenciona enguany amb 11.081,37 euros part del cost de l'entrada de cada alumne. 

Enguany, 1.633 alumnes de tots els centre educatius de Malgrat de Mar assistiran al Teatre Clavé. Entre els espectacles que veurà l'alumnat malgratenc hi ha El vestit nou de l'emperador, Safari, Scrakeja't 2-0, Núvol, núvol, Quo no vadis, Galetes de formatge, Mentida podrida, Maquinaigües, El món d'Irene, Aigües encantades i La Fundación. 

L'any passat un total de 1.674 alumnes de tots els centres educatius de Malgrat de Mar van participar en aquesta iniciativa. 

El programa L'art de ser espectador engloba diferents disciplines artístiques com les titelles, el teatre, la música i la dansa, organitzat pel Teatre Clavé i que l’Ajuntament de Malgrat de Mar, a través de la gestió de la Regidoria d’Educació, ofereix des de fa uns anys als centres educatius del municipi. El programa ofereix, en horari escolar, diversos espectacles de qualitat, adreçats a alumnes des d’Educació Infantil fins a Batxillerat. Aquesta oferta s’inclou dins el programa d’activitats educatives que des de l’Ajuntament s’ofereix cada curs als centres educatius del municipi.

L’art de ser espectador està organitzat conjuntament per la Fundació Teatre Clavé i els municipis de l’Alt Maresme, i rep el suport de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Imatge d'
Imatge de l'obra "El vestit nou de l'emperador". Foto: Companyia La Pera Llimonera.