Castanyades a la Verneda, Malgrat Nord i Camp de la Figuera

Última revisió 20-10-2023 13:41
20/10/2023

La Regidoria de Barris juntament amb associacions veïnals organitzarà festes de la castanyada als barris de la Verneda, Malgrat Nord i Camp de la Figuera. A més, com és tradició l'Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau organitzaran el Túnel del terror el pròxim dissabte 28 d'octubre i com a novetat, l'Associació de Comerciants oferirà l'activitat "Trick or treat" per fer una ruta pels comerços del poble. 

El pròxim divendres 27 d'octubre començaran les celebracions de la castanyada amb la festa que es farà a la Verneda, concretament al Centre Cívic. Començarà a les 18 h amb la castanyada i a les 18:30 h amb l'actuació de DS Carles. L'activitat serà organitzada per l'Associació de Veïns de la Verneda.

L'endemà dissabte 28 d'octubre l'Associació de Veïns de Llevant organitzarà la castanyada de Malgrat Nord en el porxo del Pavelló Germans Margall. A les 16:30 h hi haurà actuació del Club Twirling Malgrat de Mar, a les 17 h la castanyada, a les 17:15 h animació infantil amb "La castanyera i el Marrameu". 

El dissabte a la tarda i nit l'Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau oferirà un any més l'activitat del Túnel del terror al Parc del Castell amb un primer passi a les 19 h i un segon, a les 21 h. 

L'endemà diumenge 29 d'octubre continuaran les celebracions de castanyades al barri. Serà al Camp de la Figuera, concretament a la plaça de Moguer, a partir de les 17 h amb una castanyada i ball amb Dj Kiko. 

Les celebracions de la castanyada es clouran el dimecres 31 d'octubre amb una activitat organitzada per l'Associació de Comerciants de Malgrat de Mar amb el nom de "Trick o treat" amb una ruta pels comerços del municipi des de les 17 h i fins a les 20 h.