Barraques aixeca avui el teló amb tres nits de música i un cartell amb vuit grups

Última revisió 12-08-2022 20:57
12/08/2022

Les Barraques engeguen avui divendres tres nits de música a la Platja de Malgrat Centre, davant de la plaça de Xesco Boix. La primera nit serà malgratenca amb l'actuació dels grups locals D-Covers i els DJ's Jose Reyes i Mario Otero. Demà actuaran La Pegatina, Clima i Santa Salut, juntament amb els guanyadors dels concursos de rap de la Regidoria de Joventut Efedece i Karppa Koy i el diumenge, la Summer Moguda tancarà Barraques. 

El recinte obrirà portes a les 21:30 h amb música ambient, els concerts començaran a les 23 h i a les 4.30 h finalitzarà la sessió. 

Enguany hi haurà deu barraques, gestionades per les entitats i associacions locals següents: AFE, AECAM, APA, CEMPA, Club Esportiu Olímpic, Club Patí Malgrat, Colla de Castellers de l'Alt Maresme, Colla de Diables Ratpenatsinfernals, Interesportiu, MRT Ciclyng.

La Policia Local recorda que els menors de 16 anys només podran accedir als concerts de Barraques de Sant Roc amb una persona major d'edat, que els haurà d'acompanyar durant tota l'estona que estigui dins del recinte fins el moment que surti. A més, en el moment d'entrar, a la porta, hauran de lliurar als agents de la policia una autotizació omplenada i signada per un tutor legal. Aquesta autorització es pot descarregar de la web municipal o bé, recollir a l'entrada d'accés a Barraques.

Per altra part, la festa jove de Sant Roc, tornarà a tenir enguany el servei del Punt Lila per donar suport i acompanyament a la víctima en casos d'agressió i que actuarà en defensa d'aquest espai lliure de violència masclista i LGTBIfòbica. Enguany hi haurà dos servei de Punt Lila: un a dins del recinte de Barraques, amb quatre persones -dues a la parada i dues més que voltaran per l'espai dels concerts- i un altre, a fora. Les entitats que gestionaran les Barraques també han rebut formació especialitzada, perquè puguin col·laborar-hi i siguin també un primer lloc de contacte per a les víctimes i s'ha habilitat un telèfon del Punt lila al 661 95 75 74. 

Les Barraques són vigilades per la Policia Local amb un dron que enregistra imatges. 

 

 

 

 

 

Imatge d'aquest matí del recinte de Barraques. Foto: AjMalgrat.
Imatge d'aquest matí del recinte de Barraques. Foto: AjMalgrat.