Audiència Pública del pressupost municipal per al 2022, aquest dijous a l'Arxiu Municipal

Última revisió 30-11-2021 14:43
30/11/2021

L’equip de govern municipal celebrarà aquest dijous 2 de desembre una audiència pública per presentar el pressupost de l’Ajuntament per al 2022. L'acte es farà a la Sala d'Actes Joaquim Garriga de l'Arxiu Municipal a les 18 h.

L’audiència pública és una eina recollida dins el reglament de participació per compartir informació sobre la gestió pública i alhora promoure la participació ciutadana i la transparència. El govern municipal presentarà el pressupost per al pròxim any en audiència pública i els ciutadans i ciutadanes que vulguin podran expressar la seva opinió, propostes i suggeriments.

A diferència de l'any passat que la pandèmia no ho va permetre, i es va fer de manera virtual, la sessió d'enguany serà presencial i se celebrarà a la Sala d'Actes Joaquim Garriga de l'Arxiu Municipal a les 18 h. Els encarregats de presentar la proposta del govern de pressupostos per al 2022 seran el primer tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana i Creixement Democràtic, Jofre Serret, i la regidora de Serveis Econòmics, i tercera tinent d'alcalde, Isabel Ortiz.

Les opinions expressades en audiència pública, es recolliran en un acta formal i són de caràcter consultiu i no vinculant.

 

Consulta aquí el pressupost per al 2022.

 

 

Notícies relacionades

Audiència Pública del pressupost municipal per al 2022, el pròxim 2 de desembre a l'Arxiu Municipal

El govern municipal convoca la primera Audiència Pública de Pressupostos