Activitats per visibilitzar la desigualtat entre dones i homes en la Setmana d'Acció per a la Salut de les Dones

Última revisió 20-05-2022 14:00
20/05/2022

La Regidoria d'Igualtat i LGTBIQ ja té a punt el programa d'activitats per commemorar el Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones, que tindrà lloc el pròxim 28 de maig. Les activitats s'iniciaran el dimecres 25 de maig i s'allargaran fins al 21 de juny. L'objectiu dels actes organitzats és posar de manifest la desigualtat entre dones i homes en termes de salut. 

L'Ajuntament s'afegeix novament a la commemoració del Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones del 28 de maig amb voluntat de fer difusió de l'estat de salut de les dones, de les seves necessitats i demandes.

El programa inclou tallers, xerrades i altres activitats com una exposició. La primera activitat tindrà lloc el pròxim dimecres 25 de maig a les 10 h i serà un taller de teràpia del riure, adreçat a l'alumnat de l'Escola Municipal d'Adults Cases dels Mestres, i que anirà a càrrec de la il·lustradora, contacontes i monitora de risoteràpia Lídia Massó. El divendres 27 de maig hi haurà una xerrada sobre el dol gestacional i perinatal a càrrec de la psicòloga i especialista en Psicologia Perinatal i Trauma, Meritxell Sánchez, a les 19 h a la Biblioteca La Cooperativa. El dissabte 28 de maig, diada que es commemora al Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones, es farà una xerrada que porta per títol Cuida la teva ment a càrrec de la dietista integrativa Gemma Solà, que es farà al Centre Cívic a les 11 h. 

La resta d'activitats són una exposició de llibres relacionats amb la salut de les dones, que es podrà veure del 23 al 29 de maig a la Biblioteca La Cooperativa, i una classe de ioga a càrrec de l'ONG malgratenca Ioga sense Fronteres, que es farà el 21 de juny a les 9 h al Parc del Castell, coincidint amb el Dia Internacional del Ioga

Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones
Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones. Foto: AjMalgrat.