6a edició del Festival Murmuris amb concerts a la platja i al Parc del Castell, els dies 21 i 22 de juliol

Última revisió 11-07-2023 13:37
11/07/2023

Murmuris, el festival de música de format antagònic als grans esdeveniments de masses d'estiu i que aposta fermament per la qualitat, ja té data per celebrar la sisena edició. Serà el 21 i 22 de juliol i tornarà a tenir la platja i el Parc del Castell com a escenaris privilegiats. El cartell es manté fidel a l'aposta per les grans promeses de l'escena independent nacional i internacional. Hi actuaran Mar Pujol, Santi Aráujo, Bokeh, Guillem Roma, Raquel Lúa i Wearyland. 

L'entrada al Festival Murmuris és gratuïta com sempre i els concerts començaran a les 21 h i acabaran abans de la mitjanit.

El programa d'aquesta edició s'encetarà el divendres 21 de juliol a la platja de Malgrat Centre, davant de la plaça de Xesco Boix, amb l'actuació de la catalana Mar Pujol, el gallec Santi Aráujo i Bokeh, l'àlies de la nova zelandesa i alemanya Chloë Lewer.

L'endemà dissabte els concerts es traslladen al Parc de Castell amb els catalans Guillem Roma i Raquel Lúa i Wearyland, àlies del belga Alain Quateau. 

El festival, organitzat per l'Ajuntament i Son Canciones, no compta amb servei de bar, però els assistents poden portar les seves begudes.

Festival Murmuris
Festival Murmuris 2023. Autora del cartell: Celia de los Arcos.