6a edició del Festival Murmuris amb concerts a la platja i al Parc del Castell, avui i demà

Última revisió 21-07-2023 12:51
21/07/2023

Murmuris, el festival de música de format antagònic als grans esdeveniments de masses d'estiu i que aposta fermament per la qualitat, arrenca aquesta nit a la Platja de Malgrat Centre, davant de la plaça Xesco Boix. Demà, l'escenari de Murmuris serà el Parc del Castell. El cartell es manté fidel a l'aposta per les grans promeses de l'escena independent nacional i internacional. Hi actuaran Mar Pujol, Santi Aráujo, Bokeh, Guillem Roma, Raquel Lúa i Wearyland. 

L'entrada al Festival Murmuris és gratuïta com sempre i els concerts començaran a les 21 h i acabaran abans de la mitjanit.

El programa d'aquesta edició s'encetarà avui divendres a la platja de Malgrat Centre, davant de la plaça de Xesco Boix, amb l'actuació de la catalana Mar Pujol, el gallec Santi Aráujo i Bokeh, l'àlies de la nova zelandesa i alemanya Chloë Lewer.

Demà dissabte els concerts es traslladen al Parc de Castell amb els catalans Guillem Roma i Raquel Lúa i Wearyland, àlies del belga Alain Quateau. 

El festival, organitzat per l'Ajuntament i Son Canciones, no compta amb servei de bar, però els assistents poden portar les seves begudes.

Murmuris 2023
Murmuris 2023. Cartell: Celia de los Arcos.