14.031 malgratenques i malgratencs cridats a les urnes a les Eleccions Generals de diumenge

Última revisió 21-07-2023 13:45
21/07/2023

14.031 malgratencs i malgratenques són cridats a les urnes aquest diumenge a les Eleccions Generals. Totes les persones, que a les passades eleccions municipals el 28 de maig van votar al pavelló municipal d'esports de l'avinguda Tarragona, podran votar a l'Institut Ramon Turró i Darder en els comicis generals del 23 de juliol. L'institut substitueix el pavelló com a col·legi electoral per les obres de remodelació que es fan. 

 

 

Els 5 col·legis electorals, amb 28 meses, obriran a les 9 h i tancaran a les 20 h.

Els col·legis electorals són: Casal d'Avis de Can Campassol, Institut Ramon Turró i Darder, Pavelló Germans Margall, Centre Cívic del carrer del Segre i l'Arxiu Municipal. 

Aquests mesos d'estiu, en el Pavelló Municipal d'Esports es fan obres de canvi del paviment de la pista i remodelació dels vestuaris. Aquestes obres s'han de fer a l'estiu per no entorpir l'activitat de les entitats esportives durant la temporada d'entrenaments i competicions. Per aquest motiu, i de manera puntual, l'Institut Ramon Turró i Darder es convertirà diumenge en col·legi electoral.

 

 

Notícies relacionades:

ERC guanya les eleccions a Malgrat de Mar en un frec a frec amb el PSC. La participació ha estat del 74,38%, 10 punts superior al 2016

ERC guanya les eleccions al Congrés