Obertes les inscripcions per a les activitats del Juliol Jove

Última revisió 29-05-2023 14:43
29/05/2023

La Regidoria de Joventut ha obert avui el termini d'inscripcions per als tallers i activitats de la programació del Juliol Jove d'aquest estiu. El tràmit es podrà fer fins al 26 de juny de manera telemàtica a la web municipal o bé presencialment al Centre Cívic. El programa d'activitats d'enguany inclou moltes novetats com dansa urbana, taller haikus, ioga, entre altres. 

 

El Juliol Jove està adreçat a adolescents i joves a partir de 12 anys. Avui s'ha obert el termini per inscriure's i s'allargarà fins al dia 26 de juny. El tràmit d'inscripció es pot fer telemàticament a la web municipal i també de manera presencial al Centre Cívic. Per a més informació es pot trucar al telèfon 93 761 98 13. 

Les activitats i tallers són els següents: curs de premonitor, curs de primers auxilis, robòtica, taller de DJ, taller haikus, defensa personal, dansa urbana, art urbà, taller artístic, descoberta de l'entorn, descoberta del voluntariat, taller de ioga, punt de trobada i lligueta de jocs tradicionals. 

 

Consulta aquí sota tota la informació del Juliol Jove.

Fes aquí la inscripció al Juliol Jove.

Juliol Jove 2023
Juliol Jove 2023. Foto: AjMalgrat.

Documents adjunts