122 joves participen en el Juliol Jove, que ha engegat avui

Última revisió 05-07-2021 13:11
05/07/2021

La Regidoria de Joventut ha posat en marxa avui dilluns el Juliol Jove, en el qual hi participen enguany 122 joves. El curs de premonitors, el musical, els tallers de defensa personal, de DJ i el de primers auxilis entre d'altres són els que han tingut més demanda.

Segons la Regidoria de Joventut, un total de 122 joves -de Malgrat, Blanes i Palafolls- participen en les activitats programades per a aquest estiu. 

El programa d'enguany ha deixat de banda els tallers relacionats amb les noves tecnologies i les pantalles, i s’aposta per l’activitat física i per propostes que puguin motivar els joves amb alternatives diferents i en alguns casos, a l’aire lliure. Bàsquet-beat, escalada, defensa personal, percussió corporal i art i moviment, entre d’altres. A més, s'han abaixat els preus dels tallers.

El programa del Juliol Jove, que està adreçat a noies i nois a partir de 13 anys, repeteix el curs de premonitors/es i el taller del musical i introdueix moltes novetats. Entre elles, el taller de basket-beat, una metodologia que utilitza la pilota de bàsquet, el cos i el joc per accedir a experiències artístiques de qualitat i entrenar habilitats per a la vida amb una mirada crítica de transformació social. També s’han programat tallers d’art i moviment, de defensa personal amb tècniques de Muay Thai i Brazilian Jiujitsu -els dies 6, 8,13,15, 20, 22, 27 i 29 de juliol-, d’escalada, de percussió corporal i bateria i de cuina. A més, hi haurà un curs bàsic de primers auxilis i tres tallers-xerrada amb temes d’interès per als joves com Has vist la foto que corre?El meu cos no entén de cànons i El primer contracte de lloguer.

Juliol Jove també inclou una exposició sobre el programa de Mobilitat Internacional Jove del Maresme, que es podrà veure del 6 al 20 de juliol, i una xerrada sobre què és aquesta iniciativa el 16 de juliol.

Una imatge d'un dels tallers del Juliol Jove, que s'ha posat en marxa aquest matí. Foto: AjMalgrat.
Una imatge d'un dels tallers del Juliol Jove, que s'ha posat en marxa aquest matí. Foto: AjMalgrat.