Els menors de 16 anys només podran accedir a Barraques acompanyats d'un adult i amb autorització signada

Última revisió 12-08-2022 20:57
12/08/2022

L'Ajuntament de Malgrat de Mar recorda que els menors de 16 anys que vulguin participar de la festa jove de Barraques de Sant Roc hauran de fer-ho, acompanyats d'una persona major d'edat i a més, hauran de portar una autorització signada del seu tutor legal.

La Policia Local informa que els menors de 16 anys només podran accedir als concerts de Barraques de Sant Roc amb una persona major d'edat, que els haurà d'acompanyar durant tota l'estona que estigui dins del recinte fins el moment que surti. A més, en el moment d'entrar, a la porta, hauran de lliurar als agents de la policia una autotizació omplenada i signada per un tutor legal. Aquesta autorització es pot descarregar de la web municipal o bé, recollir a l'entrada d'accés a Barraques els dies 12, 13 i 14 d'agost.

Aquesta mesura es porta a terme per donar compliment a l'article 53 del Decret 112/2010 de 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament d'espectacles públics i activitats recreatives: Limitacions d'accés per a persones menors d'edat. (...) 2. Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les discoteques, sales de festes, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzen actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, al finalitzar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (...).

 

L'autorització d'accés a les barraquest per a menors de 16 anys es pot descarregar aquí sota. 

Imatge d'arxiu de les barraques. Foto: AjMalgrat.
Imatge d'arxiu de les barraques. Foto: AjMalgrat.