Ple ordinari del mes de juny, aquest dijous

Última revisió 07-06-2021 14:02
07/06/2021

El ple de l'Ajuntament celebra aquest dijous, dia 10, a les set del vespre la sessió ordinària d'aquest mes de juny. Serà una sessió telemàtica, que es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de l'Ajuntament de Malgrat de Mar i a través d'Ona Malgrat al 107.4 FM. Els ciutadans i ciutadanes que vulguin formular una pregunta al ple de la corporació ho poden fer a través del correu participacio@ajmalgrat.cat

 

 

1. - Lectura i aprovació, si escau de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior de data 13 de maig de 2021.

2.- Aprovació de la modificació del POUM per a l'establiment de la xarxa de camins en sòl no urbanitzable al Pla de Grau de Malgrat de Mar.

3.- Adjudicació del contracte per la prestació del servei de Neteja Viària i de les Platges de Malgrat de Mar per 8 anualitat.

4.- Aprovació de les Bases Reguladores Específiques de la Subvenció de l’IBI per a persones d’escassa capacitat econòmica.

5.- Aprovació del Conveni de col·laboració i delegació de competències entre el Consell Comarcal del Maresme i l’Ajuntament de Malgrat de Mar, per al desenvolupament del projecte La ruta de la Guerra Civil al Maresme, cofinançat pels Plans de foment territorial del turisme 2019 de la Generalitat de Catalunya.

6.- Resolucions dictades per l’Alcaldia de la  1327/2021 a la  1690/2021.

7.-Disposicions, acords i resolucions d’especial interès pel Consistori.

8.- Moció del Grups Polítics Municipals de l’Ajuntament a favor de la declaració institucional per l’aixecament del bloqueig polític, econòmic, comercial i financer per part dels Estats Units d’Amèrica contra Cuba.

9.- Precs i preguntes.

Imatge del ple del mes de maig. Foto: AjMalgrat.
Imatge del ple del mes de maig. Foto: AjMalgrat.