La consellera de la Presidència de la Generalitat visita l'Ajuntament

Última revisió 28-09-2023 11:48
28/09/2023

La consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà, ha visitat aquest matí l'Ajuntament i ha estat rebuda per l'alcaldessa, Sònia Viñolas, i regidors del consistori. La consellera ha expressat la voluntat del govern català de ser proper i sensible a les necessitats dels ajuntaments i ha volgut escoltar de primera mà els projectes, les dificultats i les peticions del consistori malgratenc. 

La consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà, ha saludat regidors de govern i oposició i ha signat el llibre d'honor a la sala de plens. La consellera ha expressat la voluntat del govern català de visitar tots els municipis per conèixer i escoltar la situació actual que viuen els  ajuntaments.

En aquest sentit, el portaveu del govern municipal, i primer tinent d'alcaldessa, Jofre Serret, ha posat sobre la taula la problemàtica de la manca de places de la llar d'infants municipal i de personal i recursos que pateix Acció Social per fer front a les nombroses necessitats de la ciutadania, entre altres.

Posteriorment, l'alcaldessa de Malgrat ha mantingut una reunió de treball amb la consellera de la Presidència, on li ha demanat la co·laboració del govern català per gestionar actuacions i projectes que el govern municipal té sobre la taula com les repercussions ambientals, socials i de seguretat que suposa l'ampliació de la multinacional japonesa AGC Pharma Chemicals Europe. Sònia Viñolas també ha exposat a Laura Vilagrà i el seu equip de Presidència la importància de la gestió de l'espai natural de la desembocadura de la Tordera i les actuacions que l'Ajuntament està portant a terme. 

Foto de família
La consellera amb l'alcaldessa i els regidors. Foto: AjMalgrat.