Malgrat s'afegeix un any més a la celebració de la Setmana de l'Energia

Última revisió 12-12-2019 10:50
05/07/2019

La Regidoria de Medi Ambient se suma un any més a la commemoració de la Setmana de l'Energia, coincidint amb la Setmana Europea de l'Energia Sostenible. L'objectiu és promoure la sensibilització i la conscienciació de la ciutadania de la necessitat de l'estalvi i l'eficiència energètica.

La Setmana de l'Energia començarà diumenge amb l'activitat dels Enginys Eko.poètiks a càrrec de Katakrak, una proposta amena, interactiva i divertida adreçada a tots els públics. Es tracta d'un seguit d'artilugis que inclou elements recuperats que es mouen amb una font d'energia renovable (energia solar, dinamos, imants?), planteja diversos reptes a les habilitats dels participants, i a més, hi afegeix una reflexió poètica. La instal·lació es podrà trobar a la Fira d'Estiu a l'avinguda del Bon Pastor a partir de les 18 h.

La Setmana de l'Energia es reprendrà dijous 11 de juliol amb el taller "Gestiona la teva energia" a les 19 h a la Biblioteca La Cooperativa. A la xerrada, es tractaran diferents aspectes com els conceptes clau de la gestió energètica avui, la contractació de l'electricitat avui, la compra d'energia d'origen 100% renovable, com llegir la factura elèctrica, la certificació d'eficiència energètica als edificis, amb què es consumeix energia a la llar, els edificis nZEB i la rehabilitació energètica d'edificis, autoconsum fotovoltaic, emmagatzematge de l'energia produïda i el vehicle elèctric, entre d'altres.

Malgrat s'afegeix un any més a la celebració de la Setmana de l'Energia
Malgrat s'afegeix un any més a la celebració de la Setmana de l'Energia