Joventut organitza una nova edició del concurs musical de rap

Última revisió 01-03-2024 13:46
01/03/2024

La Regidoria de Joventut organitza una nova edició del concurs musical de rap, que tindrà lloc el pròxim 6 d'abril. Per participar-hi cal fer inscripció. Entre els premis, hi ha el de poder actuar en un festival de música l'11 de maig. Les inscripcions són obertes des d'avui i fins l'1 d'abril. 

La Regidoria de Joventut ha tornat a convocar el concurs de rap dins el projecte per al desenvolupament de recursos per a joves mitjançant l'actuació al carrer, anomenat DRAC, que atén a adolescents i joves. El certamen és obert a joves a partir de setze anys i fins a 27, amb o sense coneixement musical.

El concurs neix per ser una eina d'expressió artística per al jovent del poble i alhora pretén promocionar a grups de joves interessats en aquest estil de música i que sovint es troben amb la dificultat de trobar un espai on dur-la a terme. 

Les bases recorden que les lletres han de respectar la igualtat de gènere, no poden tenir contingut masclista, de violència o de manca de respecte dels drets bàsics individuals de cada persona. 

El jurat estarà format per persones vinculades al món de la cultura hip-hopi l'art urbà. Es valorarà la creativitat, la fluïdesa i la posada en escena. 

Entre els premis hi haurà trofeus, roba personalitzada amb la imatge del projecte DRAC, així com poder actuar en el marc d'un festival de música, que se celebrarà el pròxim 11 de maig 

 

Inscripcions fins a l'1 d'abril

Els participants hauran de completar un formulari d’inscripció disponible a l’Instagram de l’Espai Jove (@malgratjove),  o trucant al número de telèfon 93 761 98 13 (de dilluns a divendres, de 8 h a 15 h). També es pot enviar un correu electrònic a drac@ajmalgrat.cat o un missatge de WhatsApp al número  697 860 618 o bé de manera presencial al Centre Cívic (de dilluns a divendres de 8 h a 15 h).

En la sol·licitud s’haurà d’indicar:

  • Nom i cognom
  • DNI
  • Pseudònim
  • Data de naixement
  • Telèfon
  • Correu electrònic
  • Municipi

Concurs de rap
Concurs de rap. Foto: AjMalgrat.