Prop de 600 persones han participat a les activitats d'hivern del Centre Cívic

Última revisió 12-12-2019 23:31
15/04/2014

El Centre Cívic va cloure dissabte l'agenda d'hivern amb una celebració que va comptar amb les aportacions de petits i grans, de música, de teatre i de dansa. Prop de 600 persones han participat a les 47 activitats que el centre ha ofertat durant els mesos d'hivern. Les inscripcions per participar en els tallers dels mesos de primavera i estiu s'obriran el proper dimarts 22 d'abril.

La festa de cloenda va ser un petit tast de tot el que s'ha pogut viure al Centre Cívic durant els mesos d'hivern. Teatre, acrobàcia, ball, esgrima, música, així com també fotografia i pintura van ser presents a la celebració que va començar a les 16 h i es va allargar fins a les 21 h. Grans i petits, familiars i amics van voler ser presents a l'acte de cloenda que va comptar amb la presència de l'alcaldessa, Conxita Campoy, i regidors del consistori.

Aquest acte també va servir per presentar la nova proposta d'activitats del Centre Cívic per als propers mesos de primavera i estiu. La gran novetat de la nova agenda per a primavera i estiu és el Juliol Jove amb un ampli ventall d'activitats a partir dels 13 anys. Altres novetats són els cursos d'iniciació al rus i a l'italià, ballmanetes amb jocs de falda i cançons de bressol per a petits des dels 3 mesos i fins les 2 anys, i taller de llenguatge de signes en català, entre altres. L'agenda repeteix activitats molt consolidades com el bingo, les sevillanes i la dansa per a persones discapacitades.

Les inscripcions es duran a terme al Centre Cívic del 22 al 30 d'abril de dilluns a divendres de 9 h a 13.30 h i de 17 h a 20 h. De manera excepcional, s'allargarà el període de matrícula per a les activitats amb places disponibles.

Prop de 600 persones han participat a les activitats d'hivern del Centre Cívic
Prop de 600 persones han participat a les activitats d'hivern del Centre Cívic