La 6a edició de MalgrART enceta la programació demà divendres

Última revisió 12-12-2019 23:17
14/04/2016

MalgrART, la mostra d'art que promou per Sant Jordi la cultura al carrer com a nou espai de gestió cultural i participació activa de la ciutadania, obre demà divendres el programa d'activitats amb contes i cinema. Aquest cap de setmana hi haurà música, teatre, activitats lúdiques i el bateig dels gegantons de les escoles de Malgrat. Les activitats de MalgrART s'allargaran fins el 24 d'abril.

La Regidoria de Cultura estrena la programació de la 6a edició de MalgrART el proper dia 15, que s'allargarà fins el 24 d'abril. Aquesta edició aposta per la dansa, la música, el teatre i el cinema, sense oblidar la cultura popular amb els gegants, els diables, les puntaires, les sardanes i els balls de bastons.

El regidor de Cultura, Albert Cuní, ha destacat que l'Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina treballa des de fa temps amb les escoles per ensenyar balls tradicionals als nens i nenes de Malgrat. MalgrART inclou al seu programa una exhibició de balls tradicionals com les sardanes i els balls de bastons a càrrec d'alumnes dels centres educatius en una actuació conjunta amb la Cobla de Palafolls.

Un dels actes destacats de la programació serà la presentació i bateig dels gegantons de les escoles de Primària de Malgrat, que tindrà lloc aquest diumenge. Aquest projecte el va engegar les regidories de Cultura i Educació l'any 2014. L'Ajuntament va proporcionar el material i l'assessorament tècnic per fer els gegantons a les escoles, que han portat a terme la iniciativa conjuntament amb les AMPA. Els gegantons han estat creats per alumnes i famílies, i es guarden als centres escolars.

La programació de MalgrART inclou, com sempre, els actes de celebració de la diada de Sant Jordi, inclosa la ja tradicional arribada del cavaller dalt del cavall pels carrers del poble.

La Regidoria de Cultura ha informat que la representació de teatre social prevista a l'agenda de MalrART per demà dissabte a les 21 h a la Capella de l'Antic Hospital ha quedat anul·lada.

Consulteu aquí tota la programació de MalgrART.

La 6a edició de MalgrART enceta la programació demà divendres
La 6a edició de MalgrART enceta la programació demà divendres