El govern municipal visitarà la zona del centre i del Castell al 5è "A peu de carrer" el 20 de juliol

Última revisió 12-12-2019 23:09
09/07/2018

L'equip de govern, format per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, prepara el 5è "A peu de carrer". El 20 de juliol visitarà bona part del centre urbà i del barri del Castell. Aquesta iniciativa, que el govern va posar en marxa el maig de l'any passat, vol afavorir el diàleg actiu amb els veïns i les veïnes, les entitats i les empreses dels diferents barris de Malgrat de Mar.

El 5è "A peu de carrer" es farà a la zona delimitada pels carrers Fonlladosa, Germanes Torrell, Can Feliciano, Alcalde Pedani, Bernat Estornell, Hug Descolomer, Passada, passatge de la Rectoria, Ollers, plaça de l'Església i Carme. Durant el matí, diferents membres del govern municipal visitaran aquesta zona per parlar amb els veïns i veïnes, i també amb entitats i també amb empreses. A les 20 h, es clourà la jornada amb un acte que es farà a la Biblioteca La Cooperativa, en el qual els veïns i les veïnes que vulguin podran exposar les seves preocupacions, opinions o suggeriments.

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha habilitat un espai a la web municipal per explicar la seva iniciativa de sortir al carrer per parlar amb la ciutadania i per conèixer de primera mà les mancances o problemàtiques de les diferents zones del poble. Les persones interessades a trobar-se i parlar amb l'equip de govern poden demanar-ho al telèfon 93 765 33 00 o bé enviant un e-mail a apeudecarrer@ajmalgrat.cat fins el 16 de juliol. En aquest e-mail s'ha d'indicar el nom i cognoms i telèfon de contacte. La confirmació de l'entrevista es rebrà 48 hores abans de l'acte A peu de carrer. També es pot enviar una sol·licitud a través del següent formulari

Amb l'acció d'A peu de carrer, el govern municipal vol escoltar la ciutadania i conèixer de primera mà quines són les preocupacions i prioritats per traçar el full de ruta per millorar Malgrat de Mar.

El govern municipal visitarà la zona del centre i del Castell al 5è
El govern municipal visitarà la zona del centre i del Castell al 5è "A peu de carrer" el 20 de juliol