50 joves de Secundària participen al taller de "Cuina sense pares"

Última revisió 12-12-2019 23:11
06/06/2017

La Regidoria de Joventut ha tancat avui dimarts els tallers de 'Cuina sense pares', adreçats als alumnes dels centres de Secundària de Malgrat de Mar. Aquest taller pretén dotar-los d'eines i recursos per tenir una alimentació saludable, així com un recull de receptes de cuina saludable. Aquest taller es podrà fer també dins la programació del Juliol Jove.

Avui els joves de l'Aula Oberta de l'Institut Ramon Turró i Darder han participat al taller que s'ha fet al Centre Cívic. Des del 8 de març i fins avui, ho han fet els alumnes de 4t d'ESO de l'Escola Vedruna, de l'Escola Fonlladosa i de l'Escola Sant Pere Chanel. També està previst que el taller es faci els dies 5, 12, 19 i 26 de juliol, dins les activitats del Juliol Jove.

L'objectiu de l'Ajuntament de Malgrat de Mar, juntament amb la Diputació de Barcelona, és dotar de recursos a la ciutadania jove de Malgrat pel seu creixement i emancipació personal. En aquests tallers s'oferiran recursos sobre alimentació saludable, així com un recull de receptes d'alimentació saludable. Aquests tallers es realitzen per una empresa especialista en nutrició, en un format divertit i interessant.


50 joves de Secundària participen al taller de
50 joves de Secundària participen al taller de "Cuina sense pares"