Malgrat celebrarà demà una diada de Santa Cecília virtual

Última revisió 19-11-2020 13:07
19/11/2020

La Regidoria d'Educació organitza un any més, juntament amb l'Aula de Música Contrapunt, la celebració del Dia de la Música, coincidint amb la festivitat de Sant Cecília. Enguany serà una celebració diferent, marcada per la pandèmia sanitària provocada per la COVID-19, amb una connexió virtual de tots els nens i nenes de 1r, 3è i 5è de les escoles de Malgrat demà divendres. 

L’activitat va adreçada als alumnes de 1r, 3r i 5è de Primària de totes les escoles de Malgrat de Mar, els quals es connectaran virtualment tots alhora des de les seves aules demà divendres a les 9.30 h. 

L'activitat combinarà interaccions en directe amb vídeos ja enregistrats. Hi hauirà diverses explicacions sobre instruments diferents, acompanyades de breus actuacions i demostracions.Al final, es parlarà de la veu cantada, i tots els infants interpretaran una mateixa cançó: Cantar per tu de Toni Giménez. 

La celebració de Santa Cecília, que compta amb la col·laboració de l'Aula de Música Contrapunt i dels mestres de música de les escoles de Malgrat, té com a objectiu donar a conèixer el so i la tècnica dels instruments a través d'altres nens i nenes d'edats similars, així com donar a conèixer el cant coral als alumnes. També vol fomentar els valors de l'esforç i el treball en equip entre l'alumnat, així com impulsar les activitats conjuntes entre les escoles del pobl

Una imatge d'arxiu de la celebració de Santa Cecília l'any passat. Foto: AjMalgrat.
Una imatge d'arxiu de la celebració de Santa Cecília l'any passat. Foto: AjMalgrat.