Comencen a plantar la jardineria del nou Passeig Marítim mentre s'acaba d'arranjar el reg mal instal·lat

Última revisió 18-11-2020 11:58
18/11/2020

El servei de Jardineria i Serveis Forestals de la Fundació Privada El Molí d'en Puigvert treballa des de fa uns dies en la plantació dels parterres de la zona enjardinada del tram del nou Passeig Marítim. Això és possible després que des de fa setmanes, s'hi fan tasques per arranjar el sistema de reg, ja que no estava acabat i a més, la part enllestida s'està refent. L'empresa Rogasa, que va fer les obres de remodelació del primer tram del passeig, va deixar la instal·lació del reg inacabada i la part feta, no funcionava. 

Tal i com estava previst,  el servei de Jardineria i Serveis Forestals de la Fundació Privada El Molí d'en Puigvert ha iniciat la plantació de l'entapissat verd i després es farà el de plantes arbustives. La plantació els 117 arbres previstos en aquest tram del nou Passeig Marítim s'iniciarà al pròxim mes de desembre. 

La regidora de Manteniment i Via Pública, Sònia Viñolas, ha explicat que des de fa unes setmanes s'ha treballar per posar a punt el sistema de reg per poder fer les plantacions de la jardineria del nou Passeig Marítima. La regidora ha detallat que les obres de remodelació del passeig van deixar un sistema de reg inacabat i a més, ha estat necessari refer la part ja instal·lada perquè no era correcta. 

Imatges de la tasques de sembra aquest matí al tram remodelat del Passeig Marítim. Foto: AjMalgrat.
Imatges de la tasques de sembra aquest matí al tram remodelat del Passeig Marítim. Foto: AjMalgrat.