Sol·licitud d'informe tècnic per accident de trànsit

Sol·licitar un informe o atestat d'una intervenció realitzada per agents de la Policia Local.

Òrgan administratiu responsable: Policia Local

Si hi ha constància de l’atestat, els enviarem la referència per fer l’ingrés de la taxa corresponent que haurà d’aportar per tal d’obtenir l’informe. Si l’atestat s’ha tramés al jutjat, l’interessat haurà de fer les gestions oportunes amb aquest organisme. 

Passos a seguir per demanar l’informe:

  1. L’interessat podrà demanar que es consulti a la base de dades de la Policia local si existeix o no un atestat per accident de trànsit amb les dades que ens facilitin, enviant un correu electrònic a l’adreça de l’oficina d’atenció al ciutadà de la Policia Local: oacplmalgrat@ajmalgrat.cat
  2. La Policia local es posarà en contacte amb l’interessat per informar si existeix o no dit atestat de circulació. En cas afirmatiu també informarà del número d’atestat i el cost que tindrà l’emissió de l’informe pertinent.
  3. L’interessat haurà de realitzar l’ingrés de les taxes al número de compte de “La Caixa”: ES22 2100 3115 51 2200001073 en el qual haurà d’indicar el nom i cognoms de la persona o empresa que fa l’ingrés i el número d’atestat que prèviament li hagi facilitat la Policia Local.
  4. Perquè l’interessat pugui rebre l’informe l’haurà de sol·licitar presentant instància al registre d’entrada de l’Ajuntament de Malgrat de Mar i adjuntant a la sol·licitud el justificant de pagament de les taxes.

Qui el pot demanar?

Qualsevol persona física o jurídica implicada en l'accident de trànsit que es demana.


Canals de tramitació

Les 24 hores, els 365 dies de l'any.PresencialmentPolicia LocalCarrer Dr. Alexander Fleming, 3108380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
TelemàticamentEmplenar el formulari. Iniciar el tràmit per internet
També es pot sol·licitar per correu electrònic a l'adreça de l'oficina d'atenció al ciutadà de la Policia Local: oacplmalgrat@ajmalgrat.cat

Preu

Ordenança Fiscal número 7 de Malgrat de Mar (article 4, epígraf 2, punt 2)

ÀMBITS TEMÀTICS

Serveis relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 15-12-2020 09:30