S'han presentat 578 treballs de l'alumnes de 10 i 14 anys en el Concurs de punts de llibre de la Capitalitat del Bàsquet Femení

Última revisió 19-04-2021 08:39
16/04/2021

La Regidoria d'Esports ha convocat un concurs de punts de llibre sobre la Capitalitat del Bàsquet Femení, adreçat als escolars d'entre 5è de Primària i 2n d'ESO dels centres educatius del municipi. S'han presentat 578 treballs i ja hi ha guanyadores: Neus Pla de l'Escola Vedruna a la categoria de 5è de Primària, Alèxia Brunet de l'Escola Vedruna de la categoria de 6è de Primària, Èlia Mas de l'Escola Fonlladosa en la categoria de 1r de d'ESO i Noah Díaz de l'Institut Ramon Turró i Darder en la de 2n d'ESO. Aquesta activitat està inclosa en la Capitalitat del Bàsquet Femení, que Malgrat ostenta, amb l'objectiu de portenciar el paper de la dona en el món del bàsquet.

El jurat del concurs format pel regidor d'Esports, Ludwig Hasko, el representant de l'AECAM, Brian Gomis, el mestre ninotarie Julián Ariza i la cap d'Àrea dels Serveis a la Persona de l'Ajuntament, Carme González, ha triat com a guanyadores del concurs a Neus Pla, Alèxia Brunet, Èlia Mas i Noah Díaz. 

Els punts de llibre guanyadors seran editats per l'Ajuntament i es repartiran entre tots els alumnes de les escoles del municipi. A més, la ciutadania també en podrà tenir un, recollint-lo a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà a l'Ajutament. El pròxim 25 d'abril es farà un acte per lliurar els premis, que tindrà lloc a la Sala Joaquim Garriga de l'Arxiu Municipal a les 10 h. 

Per altra part, l'Ajuntament organitza a partir de dilluns una exposició de tots els treballs presentants al concurs, que es podrà visitar fins al 30 d'abril al Pavelló Germans Margall. 

Imatge dels punts de llibre guanyadors. Foto: AjMalgrat.
Imatge dels punts de llibre guanyadors. Foto: AjMalgrat.