Obres per canalitzar les aigües pluvials de l'avinguda Mediterrània fins al mar

Última revisió 10-03-2021 12:08
10/03/2021

La Junta de Govern Local va aprovar dijous passat iniciar els tràmits per contractar les obres del projecte de canalització de la recollida de les aigües pluvials des de la cruïlla del carrer Sant Elm amb l'avinguda Mediterrània fins a la sortida al mar. Es calcula que les obres poden tenir un cost de 182.186,75 euros. 

L'obra consisteix a canalitzar les aigües pluvials des de la cruïlla del carrer Sant Elm i l'avinguda Mediterrània fins a la sortida a mar.

Actualment, l'aigua de la pluja queda estancada just abans de la via del tren al carrer Sant Elm, a prop de la cantonada amb el carrer de la Indústria. La solució que es portarà a terme permetrà un cabal d'evacuació, en condicions extremes de llevantada amb una alçada del nivell del mar d'1,5 metres, d'absorbir 4,88 metres cúbics per segon.  En condicions meteorològiques normals, assolirà un cabal d’evacuació d'uns 9,78 metres cúbics per segon.

Un cop adjudicades les obres de canalització es preveu que el termini per execució dels treballs durin uns 5 mesos, aproximadament.