Un espectacle de xanquers il·luminats encendrà els llums de Nadal aquest dissabte

Última revisió 28-11-2023 11:50
28/11/2023

Els llums de Nadal s'encendran aquest dissabte a Malgrat de Mar. La Regidoria de Comerç ha organitzat un acte simbòlic, inspirat en la llum, que recorrerà a partir de les sis de la tarda alguns carrers del poble des de l'avinguda Mediterrània, cantonada amb l'Espai Neus Català, fins arribar a l'Ajuntament on hi haurà mitja hora més d'espectacle i a continuació es premerà el botó que s'encendrà tots els llums nadalencs. A partir de les 17:30 h l'Associació de Comerciants de Malgrat de Mar oferirà la tradicional xocolatada a la plaça de Josep Anselm Clavé. 

Moonlight jugglers protagonitzarà l'encesa de llums de Nadal d'enguany. Es tracta d'un espectacle itinerant inspirat en el món lunar, protagonitzat per xanquers amb vestuaris i malabars il·luminats, que realitzen acrobàcies i moviments impossibles. 

Els llums de Nadal restaran encesos fins al dia 6 de gener, diada de Reis. Enguany estan ornamentats la plaça de les Mines de Can Palomeres, la rotonda del barri de Can Palomeres, el tram de l'avinguda Costa Brava, avinguda Tarragona, la plaça de l'Àncora i avinguda del Bon Pastor fins a Ramon Turró, la rotonda de davant de Can Palomo, el carrer d'en Fonlladosa, el del Carme, la façana de l'edifici de l'Ajuntament, el tram del Sant Esteve entre la plaça de l'Àncora i el carrer de les Escoles, el carrer Passada des del Camí Nou fins a la plaça de Josep Anselm Clavé, el Desclapers, la plaça de l'Església, el carrer de Mar, el Parc de Can Campassol, el Parc del Castell, la rotonda del Centre Cívic, la plaça Joaquim Ruyra, la plaça de Pere III, l'avinguda del Carme, l'avinguda Mediterrània i la rotonda dels carrers Pirineus, Tramuntana, Segre i Canigó. 

La novetat és que també s'il·luminarà amb els ornaments nadalencs la rotonda de l'avinguda de la Costa Brava de davant del CAP i també l'entrada al municipi des de la carretera l'N-II, en el sentit de circulació Barcelona cap a Girona. 

Espectacle
Imatge d'arxiu de l'espectacle "Moonlight jugglers". Foto: Todozancos.