Torna la Shopping Night, el pròxim 22 de maig

Última revisió 14-05-2021 21:31
14/05/2021

La Regidoria de Comerç recupera la Shopping Night. Serà el 22 de maig i inclourà els flaixos de moda i una xerrada sobre tendències. El format de la Shopping Night d'enguany ha estat consensuada amb l'Associació de Comerciants de Malgrat, que ha optat per aquestes dues activitats adaptades a les mesures de la pandèmia sanitària. 

A les 17 h, s'obrirà la jornada de moda amb una  xerrada sobre tendències a càrrec de l'assessora d'imatge i personal shopper Raquel Buenaventura, que es farà al local dels jubilats de Can Campassol. L'aforament és limitat i cal fer reserva de places al 93 765 56 42 de 9 h a 14 h. A les 19 h es faran els flaixos de moda a diferents botigues del centre. També hi haurà oferta gastronòmica aquella nit en diferents establiments del municipi. 

El regidor de Comerç i quart tinent d'alcalde, Ludwig Hasko, ha explicat que "hem treballat colze a colze amb l'Associació de Comerciants per tal de fer possible aquesta nova edició de la Shopping Night". "Tot i que ens hagués agradat fer un format més semblant al d'altres edicions, no hem sabut fins fa ben poc les restriccions de la pandèmia després de l'aixecament de l'estat d'alarma", ha puntualitzat Ludwig Hasko. El regidor ha afegit que "esperem que aquest format sigui beneficiós per al comerç i que la gent ho pugui gaudir". Hasko també ha remarcat que "seguim treballant per recuperar el format original amb una gran desfilada". 

 

 

Imatge de la Shopping Night. Foto: AjMalgrat.
Imatge de la Shopping Night. Foto: AjMalgrat.