Sònia Viñolas és la nova alcaldessa de Malgrat de Mar

Última revisió 28-02-2022 11:35
03/12/2021

La regidora socialista Sònia Viñolas és la nova alcaldessa de Malgrat de Mar. Aquest migdia ha estat escollida per ocupar l'alcaldia en substitució de Joan Mercader que va renunciar al càrrec divendres passat per motius personals i familiars. Sònia Viñolas de 50 anys era fins ara la segona tinent d'alcalde i gestionava les carteres de Manteniment i Via Pública, Serveis Municipals, Gent Gran i Solidatitat i Cooperació. 

La nova alcaldessa manté les regidories de Manteniment, Via Pública i Serveis Municipals. 

Sònia Viñolas i Mollfulleda va ser regidora per primer cop al 2015 com a número 5 de la llista del PSC, ocupant les carteres de Educació, Formació d'Adults, Solidaritat i Cooperació Internacional, Igualtat i Gent Gran. A les eleccions municipals del 2019, va ser la número 2 de la llista socialista. 

A la mateixa sessió extraordinària, ha accedit ha pres possessió del càrrec de regidora la número 9 de la llista del PSC als comicis de fa dos anys i mig, Sarah Corpas Marcial, que assumeix les carteres de Gent Gran i Solidaritat, que fins ara portava Sònia Viñolas. La regidoria Isabel Ortiz assumeix la coordinació de l'Àrea de Qualitat de Vida. 

Pel que fa a les tinences d'alcaldia, passen a ser de 5 a 4, i Jofre Serret manté la primera, Isabel Ortiz passa a ser la segona, Ludwig Hasko el tercer i Lurdes Borrell, la quarta.