Sant Nicolau enceta avui el programa d'activitats de sis dies de festa major

Última revisió 03-12-2021 11:12
03/12/2021

El programa d'acticitats de Sant Nicolau engega avui divendres amb el torneig de petanca que l'Associació de Jubilats celebra aquest matí. Un programa que s'allargarà fins al dimecres 8 de desembre, i que tindrà la seva jornada central dilluns amb la celebració de la diada de Sant Nicolau. Les entrades són gratuïtes i es poden reservar a entrapolis.com

Sant Nicolau compta enguany amb tots els actes tradicionals com el Mercat, que no es farà al Barri Antic, sinó a la plaça de Josep Anselm Clavé, Desclapers, plaça de l'Església, Carme, Ramon Turró  i Mar per separar les parades i evitar aglomeracions als carrerons més estrets. També hi haurà trobada de gegants, vermut solidari, bestiari, versots i espectacle de foc dels Ratpenatsinfernals i exhibició de castellers, entre altres. També es recupera el ball de festa major, que anirà a càrrec de l'Orquestra Montgrins i que requerirà presentar el certificat de vacunació de la COVID-19, com el concert de Sound Nicolau amb els grups Koers i Marcel i Júlia, i que es farà a preu dret sense seients ni distància. 

Entre les novetats, tirada de bitlles catalanes, espectacle de màgia i la final del concurs de rap. 

El cartell de la festa major és el dibuix de Janna Jorquera, que va guanyar el concurs infantil de dibuix de Sant Nicolau. 

 

 

Consulta aquí el programa de festa major de Sant Nicolau. 

 

 

Notícies relacionades

Sant Nicolau torna amb novetats i sis dies de festa major