S'allarga el permís d'ampliació de la superfície de les terrasses fins el 31 de març

Última revisió 23-12-2020 14:08
23/12/2020

El govern de Malgrat de Mar ha aprovat el document sobre els criteris tècnics que s'estableixen en l'ampliació de les terrasses mentre s'allargui la crisi sanitària de la covid-19. Una mesura que es pren després que des de la Generalitat s'hagin anunciat noves mesures restrictives per al sector de la restauració en la lluita per la contenció de la covid-19. Recordem que des de la Generalitat hi havia en marxa el Pla d'obertura progressiva de les activitats que ara s'ha hagut de modificar per les xifres sanitàries de la pandèmia.

A través d'un ban, l'Ajuntament de Malgrat de Mar recorda que continua vigent l'Ordenança reguladora dels espais d'ús públic amb terrasses, vetlladors i mobiliari auxiliar del municipi en tots aquells preceptes que no entrin en contradicció amb el criteris tècnics aprovats ara per fer front a la pandèmia i vetllar per la seguretat i salut dels malgratencs i malgratenques.

Els titulars d'activitats que estiguin interessats en ampliar terrasses, ho hauran de sol·licitar acompanyant el formulari que està disponible a la pàgina web de l'Ajuntament i acompanyar un croquis de la superfícia ampliada. La sol·licitud s'entendrà acceptada si l'Ajuntament no comunica el contrari.

El regidor d'Activitats i Ocupació de la Via Pública, Óliver Sánchez-Camacho, ha explicat que "des de l'equip de govern intentem donar les màximes facilitats a aquest tipus d'establiments que prou malament que ho estan passant. Per això, l' ampliació d'aquesta excepcionalitat fins el 31 de març. Ens en fem càrrec i som sensibles d'aquesta situació davant les restriccions marcades per les Administracions".