Renovació de jocs infantils i millora dels espais del Parc Francesc Macià

Última revisió 26-01-2022 13:41
26/01/2022

El Parc Francesc Macià estrena nous jocs infantils. Avui dimecres s'enllesteixen les tasques de col·locació dels nous jocs de l'espai de sorra, ja que els que hi havien fins ara estavan molt malmesos. En les últimes setmanes, s'han substituït altres jocs d'altres espais del parc com els coixins musicals. Està previst continuar en els pròxims dies, fent més substitucions i millores als diferents espais de joc. 

 

Els Serveis Municipals de l'Ajuntament tenen previst enllestir avui dimecres els treballs de la instal·lació de nous jocs infantils. L'àrea de joc de sorra -al costat del pont de fusta sobre la riera de Sant Genís- ha estat renovada totalment amb la substitució de tots els elements que hi havia, ja que estaven molt malmesos per l'ús i pel desgast produït per la mateixa sorra. L'espai s'ha millorat esponjant tota l'àrea amb l'incorporant de sorra nova i s'han muntat diferents estructures i elements que configuren un nou espai de joc.

Altres millores que s'han portat a terme al Parc Francesc Macià ha estat a la zona de notes musicals on s'ha ampliat amb cinc nous coixins de so. També s'ha muntat un nou metàfon, que substitueix l'estructura de cordes i campanes que hi havia fins ara. A més, està previst renovar els dos elements del telèfon de veu.

 

Millora de la plataforma de la tirolina
Una altra actuació que ha s'ha portat a terme ha estat la renovació de llistons de fusta de la plataforma de la tirolina, així com la substitució de la plataforma de la zona de joc adaptada i visual. A més, també s'ha fet el manteniment del terra del pont de fusta que travessa la riera i s'han reforçat tots els peus de l'estructura del joc de ponts i passeres.

Per altra part, durant el pròxim mes de febrer es renovarà també l'estructura de trepa i tobogan que ha estat retirada de la zona més antiga del parc. Aquest joc, amb forma de cabana, va ser dels primers jocs instal·lats per l'inauguració del Parc Francesc Macià, ara fa ja vint-i-tres anys.