Presenten els vídeos promocionals de la Festa Major de Sant Roc 2015

Última revisió 12-12-2019 23:21
31/07/2015

Els alumnes del taller de vídeo del Juliol Jove han enllestit un total de 7 vídeos de curta durada que s'aniran fent públics des d'ara fins que comenci la Festa Major, el 7 d'agost.

Rita Garcia de 21 anys, Cesc Hernández de 15 anys i Pau Capo de 15 anys, els alumnes del taller de vídeo del Juliol Jove, han presentat aquest matí els vídeos promocionals de la Festa Major de Sant Roc 2015. Són 6 vídeos de curta durada que promocionen diverses activitats de la Festa Major amb un to desenfadat a través de dos personatges: en Punk i Punky. Una setena peça recull tots les càpsules i els crèdits de la gravació, amb un final sorpresa. Els vídeos s'aniran publicant cada dia des d'avui fins el proper divendres ??dia d'inici de la Festa Major- a través de les xarxes socials de l'Ajuntament: Facebook, Twitter, Instagram i Youtube.

Els tres participants del taller de vídeo han coincidit en que l'experiència "ha estat molt divertida" i que els ha servir per conèixer el món de l'audiovisual. Per la seva banda el tutor del taller, l'especialista malgratenc en multimèdia Òscar Xavier Gómez, creu que el taller "ha estat gratificant i els alumnes s'ho han passat molt bé a l'hora que han après els fonaments de la gravació i edició de vídeo".

El taller de vídeo del Juliol Jove està organitzat per la Regidoria de Joventut i el Centre Cívic i ha comptat com la col·laboració d'Ona Malgrat.

El primer vídeo promocional de la festa major té com a protagonistes el Concurs de Pintura Ràpida i la guerra de colors i xeringada.

El segon vídeo promocional de la festa major té com a protagonista la Cursa del Miner de Ferro.

El tercer vídeo promocional de la festa major té com a protagonista la Baixada de Carretons.

El quart vídeo promocional de la festa major té com a protagonistes les Barraques i la Festa dels Empestats.

El cinquè vídeo promocional de la festa major té com a protagonista de nou la Baixada de Carretons.

El sisè vídeo promocional de la festa major té com a protagonistes els Correfocs de la Colla de Diables.